Curs de nutriţie şi bucătărie vegetariană
Fundația „Perspective” vă invită să participați la cursul de nutriție și bucătărie vegetariană, ce se va desfășura la Campusul fundației „Perspective” din satul de vacanță Porumbacu, jud. Sibiu, în perioada 14–16 (opțional și 17 septembrie), 2012.
Partea teoretică a cursului va fi susținută de către dr. Emil Barbu din Cluj, iar partea practică de către bucătăreasa șefă a Sanatoriului Fundației Eden din Breaza — doamna Costea Cornelia.
Din program:
Bazele alimentației vegetariene
Lapte (soia, migdale, nuci, alune), tofu, smântână și frișcă vegetală
Pâine integrală și azimi din făină integrală
Gluten, mici vegetali etc.
Sosuri și dressing-uri sănătoase
Diferite droburi, diferite șnițele
Chiftele
Diferite ciorbe și supe
Deserturi sănătoase
Cazarea se va face vineri, 14 septembrie, între orele 15–16.30.
Modulul standard se va desfășura începând de vineri, orele 17.00 până duminică după-amiază, cei doritori putând opta în mod suplimentar și pentru modulul opțional, de duminică după-amiază, până luni după-amiază.
Costurile pentru modulul standard, sunt de 180 RON, incluzând cursul, 6 mese și două nopți de cazare.
Costurile pentru modulul standard plus modulul opțional, sunt de 240 RON, incluzând cursul, 9 mese și trei nopți de cazare.
Participarea la curs implică respectarea regulamentului de ordine interioară al instituției.
Întrucât locurile sunt limitate, înscrierile se vor face în ordinea anunțării, în limita locurilor disponibile, la domnul Muntean Cornel, tel. 0722381790.
Vă așteptăm cu drag!